Over Dorien

Vroeger droomde ik van een eigen winkel. Daarom ben ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste gaan doen. Ik wilde met mijn handen werken, mensen mooi maken en creatief bezig zijn. En ik wilde voor mezelf beginnen! In 1997 was daar: Schoonheidssalon Dorien. Sinds 2013 ben ik Dr. Hauschka therapeute nadat ik bij Wala Nederland de opleiding heb afgerond. Hier volg ik regelmatig kwaliteitstrainingen, inspirerende congressen en specialisaties.

Bijna 25 jaar later vind ik het nog steeds fijn om bezig te zijn met natuurlijke schoonheid en een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling te geven en klanten (jong of oud) te zien genieten.

De zomer van 2023 was er één van de grote veranderingen, ik ben verhuisd om te gaan samen wonen met mijn partner Maurice in Roosendaal. Ook om dichter bij mijn ouders te wonen en mantelzorg te kunnen geven.

Graag sluit ik een Ontspannende Gezichtsbehandeling af met een lichte make-up en advies over persoonlijke huidverzorging en een bakje koffie.

Dr. Hauschka

Ik werk het liefst met natuurlijke, biologisch geproduceerde huidverzorgings- en make-up producten. Ze nemen geen huidfuncties over maar gaan uit van de innerlijke kracht van de huid en versterken. Daarom ben ik dr. Hauschka therapeut geworden. De producten bevatten heilzame, kostbare planten die worden gekweekt in de eigen tuinen van Wala. En sommige ingrediënten komen van fairtrade projecten.

Ontharen met een draadje

Gezicht ontharen doe ik met een draadje. Dit is een oude methode uit het Midden Oosten. Een Turkse kapster heeft me dit geleerd.

Maatschappelijke betrokken ondernemen

Met veel plezier heb ik meegewerkt aan Leusdense maatschappelijke projecten. Maar ook bijvoorbeeld bij Stichting Breakawayday (dagje uit voor moeders van kinderen met een beperking), de Nahderkring (mensen met een niet aangeboren hersenafwijking) en klanten van de voedselbank. Ik verzorg de Beauty uurtjes bij Lisiduna (jong dementerenden) en DementieD (mantelzorgers). Voor sommige gelegenheden stel ik een team samen met kapper, nagelstyliste en masseur. Of ik kom met de speciale stoel voor stoelmassage, eventueel ook met een team.

Schoonheidssalon Dorien
Dorien Raaijmakers
Langendijksestraat 16
4706 PW Roosendaal
Bel of whatsapp 06 53 72 52 67

Bezoek
uitsluitend op afspraak

Volg mij op