Dr. Hauschka

De Dr. Hauschka Cosmetica draagt het internationale keurmerk ‘NATRUE’. Zo maakt de NATRUE-standaard voor echte natuurlijke en biologische cosmetica een verschil tussen:

  • natuurlijke cosmetica;
  • natuurlijke cosmetica met een biologisch gehalte van minstens 70%;
  • en biologische cosmetica met een biologisch gehalte van minstens 95%.

Op www.natrue.org zie je welk keurmerk wordt toegekend aan de Dr. Hauschka producten. Let dus op het NATRUE-label. Het garandeert dat de producten zo natuurlijk mogelijk zijn!

Puur natuur

Geen chemische producten op je huid.
Onze cosmetica bevat 0% minerale oliën, siliconen, PEG en synthetische conserveringsmiddelen. In plaats daarvan zijn ze gemaakt met zijn 100% natuurlijke grondstoffen – grotendeels biologisch, vaak zelfs met het Demeter-label. Onze verzorgingslijn en make-up zijn natuurlijk gecertificeerd met het ‘NATRUE’-label. Het strengste keurmerk is de naam van onze oprichter: Dr. Hauschka.


Verzorgingsconcept

Innerlijke en uiterlijke schoonheid.
Dr. Hauschka Cosmetica helpt je huid op eigen kracht gezond en mooi te blijven. De verschillende samenstellingen met heilzame plantenextracten geven elk type huid iedere dag weer effectieve impulsen. Voor reiniging, versterking, verzorging en zelfs make-up. In plaats van de huid ‘s nachts te bedekken met een dikke laag vet, laten we de huid ademen zodat ze kan regenereren.

Heilzame planten

Een gezonde huid, is een mooie huid.
Dr. Hauschka Cosmetica gebruikt dezelfde heilzame planten als voor onze WALA geneesmiddelen, ons moederbedrijf. Elke afzonderlijke geneeskrachtige plant heeft zijn eigen unieke eigenschappen en draagt bij aan de cosmetische samenstelling. De expertise en zorg van de geneesmiddelenfabrikant zie je terug in de effectiviteit van onze cosmetica.

 

Herkomst

Natuurlijke cosmetica is hot. Bij ons al sinds 1967.
Wat ooit begon in een Zwabisch kuuroord met Elisabeth Sigmund en Rudolf Hauschka, is uitgegroeid tot een kleine cosmetologische revolutie: van chemicaliën terug naar de natuur. Tegenwoordig stellen steeds meer mensen ecologische en sociale vragen – ook wat hun cosmetica betreft. Wij geven dezelfde antwoorden die we al meer dan 50 jaar geven.

Schoonheidssalon Dorien
Dorien Raaijmakers
Langendijksestraat 16
4706 PW Roosendaal
Bel of whatsapp 06 53 72 52 67

Bezoek
uitsluitend op afspraak

Volg mij op